SAN MATIĆ


Premium progresivne naočalne leće MyHD i HD tvrtke SaN Matić. Tvrtka je napravila ponovni iskorak u svom poslovanju i to s vizijom i željom da Vam pruži sigurnost i kvalitetu kako u proizvodima tako i u usluzi. Progresivi su naočalne leće koje se ugrađuju u dioptrijski okvir za fokusiranje-gledanje na svim udaljenostima od blizine do daljine, stoga su i medicinski najbolje leće za Vaše oči!

Pogodnosti za korisnika: dinamika vida, progresivni kanal širok i optimiziran, prirodnost u kretanju, osjećaj sigurnosti i pomlađivanja, trenutna prilagodba, brza adaptacija u svim smjerovima gledanja. AIR OPTIX HydraGlyde kontaktne leće su nove Alcon kontaktne leće sa silikon hidrogelom za mjesečnu izmjenu poboljšanih karakteristika. Kontaktna leća s dugotrajno vlažnom površinom za jasan vid i iznimnu udobnost. AIR OPTIX ASTIGMATISAM kontaktne leće za astigmatizam nude idealnu kombinaciju visoke propusnosti kisika i dodatne vlage za pohranu. Iskustvo impresivne udobnosti, čak i za vrlo suhe i osjetljive oči.

Opširnije o naočalnim lećama proizvođača San Matić d.o.o. možete pročitati na poveznici - Organske progresivne leće San Matić


Top