RODENSTOCK


S parom Rodenstock naočala vidite svoje okruženje svježim očima. Više od 140 godina jamčimo optimalan vid i savršen izgled s lećama visoke preciznosti i savršeno usklađenim okvirima naočala. Nemojte raditi kompromise pri odabiru naočala jer ni mi to ne radimo: naši inženjeri razvijaju jedinstvena remek-djela i pridaju veliku važnost preciznosti. Vaše oči su jedinstvene kao i vi. Uz par naočala iz Rodenstocka dobivate jednako jedinstven, prilagođen individualni predmet. Leće i okviri, dvije ključne komponente vaših naočala, posebno su prilagođeni vama i vašim potrebama. Jedinstveni model proizveden je na temelju visoko preciznog mjerenja oka i odgovarajućeg individualnog savjeta: vaše savršene naočale. Nije lako odlučiti se za prave naočale jer sve mora pristajati. Vizija. Izgled. I bezbroj drugih čimbenika kojima se savršeno upravlja za vas s parom naočala iz Rodenstocka.


Rodenstock leća
Tradicionalna leća

Nema efekta 'plivanja' - S progresivnim lećama Rodenstock linije i slojevi više ne izgledaju iskrivljeni ili zamućeni u perifernim zonama. Neograničen vid zahvaljujući visokoj kvaliteti naših leća – uz individualnu prilagodbu leća prema pristajanju okvira naočala vašem licu.

Rodenstock leća
Tradicionalna leća

Optimalna udobnost nošenja i estetski izgled – 45% lakši od mineralnog stakla i 20% tanji od tradicionalnih plastičnih leća. Naše samozatamnjujuće leće automatski se prilagođavaju svakoj svjetlosnoj situaciji, omogućujući u svakom trenutku udoban vid bez odsjaja. Apsolutno su prozirni u zatvorenom prostoru, a toniraju se na otvorenom ovisno o intenzitetu svjetla.


Nije lako odlučiti se za naočale... Opširnije možete pročitati na poveznici - Želite naočale iz Rodenstocka? Da, naravno!


Top