DIAGONALNaočalne leće Diagonal - predstavljaju niz proizvoda istoimene tvrtke Diagonal d.o.o. iz Splita. Proizvodnjom i distribucijom visoko kvalitetnih naočala koje odlikuje odličan omjer cijene i kvalitete. Proizvodnjom i zastupstvom naočalnih leća tvrtka se bavi još od 2002. godine, što potvrđuju brojni zadovoljni kupci. Otkrijte maksimalnu individualnost u novoj progresivnoj leći. S ponosom nosimo certifikat Hrvatske kvalitete!

Indo progresivne leće
Indo uredske leće
Indo jednojakosne leće

INDO PROGRESIVNE LEĆE

Indo MaximaProgresivna leća izrađena pomoću FreeMax tehnologije patentirano od strane Inda. S Maximom je dobiveno i do 40% šire vidno polje (u odnosu na standardne progresivne leće) zahvaljujući novom izračunu progresivnog dizajna koji po prvi puta koristi oblik okulara. Indo Metrics Ingeniauzima u obzir visinu kanala za dodatno optimiziranje vidnog polja. Ovaj novitet zajedno s preračunom dioptrijske jakosti na temelju individualnih parametara korisnika i varijabilnog inseta kako bi se osigurala optimalna zona za čitanje. čine Metrics INGENIA najnaprednijom FreeForm progresivnom lećom na tržištu. Indo Activa RVD - Višenamjenska progresivna leća sa širokom zonom za blizinu, bez aberacija, bez "plivanja" slike, prilagođena današnjim vizualnim potrebama novih tehnologija (smart phone-i, tableti, etc.). Indo Life Made Expert - jasno i definirano vidno polje sa širokim vidnim poljem na daljinu i blizinu. Trenutna prilagodba i velika udobnost. Indo Life Made Inicia - same rubne aberacije su ravnomjerne s minimalnim odstupanjima. Dioptrija i adicija su postavljene tako da u prvom redu spriječe korisnika da radi nagle pokrete oka, a na koje se novi korisnik teže navikava. Indo Neo Made - za proizvodnju ovih progresivnih leća koristimo najnoviju "cutting-edge" tehnologiju izrade (Free Form). Prednosti: gladak prijelaz između zona, bez ograničenja kod odabira okvira, lagana i brza prilagodba, te najbolji omjer cijene i kvalitete. 


INDO UREDSKE LEĆE

Indo Lecta - Najudobnija leća za čitanje. LECTA je namijenjena mladim presbyopima i svim nosiocima jednojakosnih leća s potrebom korekcije na srednju udaljenost (Presbyiopia). Indo Life Indor - dizajn leće optimiziran je za udaljenost od 40 do 70 cm. Idealno za mlade presbyope koji većinu radnog vremena provode ispred računala. Indo Life Made WorkDizajn leće je optimiziran za svaku radnu udaljenost. Ova udaljenost se mijenja ovisno o radnoj aktivnosti korisnika. Savršeno rješenje kada su potrebne radne naočale (Maksimalna radna udaljenost do 6m, a minimalna do 30cm).


INDO JEDNOJAKOSNE LEĆE

Indo Maxima UNI - vidno polje je i do 50% šire i potpuno bez aberacija u odnosu na standardnu jednojakosnu leću. Prednosti: maksimalna oštrina i kontrast, bez naprezanja očiju. Izuzetno manje izobličenje (distorzija) slike s maksimalnom kvalitetom slike gledanja preko cijele površine leće. FreeMax tehnologija - pomoću novog Max-Tool sustava obrade leće, njezina površina je obrađena s najvećom mogućom preciznošću i točnošću. Opširnije pročitajte na poveznici: Indo - naočalne leće iz Diagonal-a.


Top