ESSILOR


Korigirajte svoj vid + Zaštitite svoj vid + Bolja prozirnost - Izbor naočalnih leća sastoji se od tri dijela. Najprije birate dizajn naočalnih leća za korekciju vida koji odgovara vašoj dioptriji. Dioptriju vam ispisuje stručna osoba nakon pregleda vida. Vid možete korigirati s jednojakosnim (Eyezen™) ili progresivnim naočalnim lećama (Varilux®). Varilux je progresivna leća za korekciju vida. To znači da možete vidjeti na blizinu, daljinu i sve između, bez napora. Eyezen - Jednojakosne leće za korekciju vida. Odmaraju oči za vrijeme dugog gledanja u ekran - uživajte u konektiranom životu, uz odmorne oči. EyeDrive - Progresivne leće specijalno dizajnirane za vožnju. Vidna polja prilagođena potrebama vozača. Transitions - Iskoristite Transitions za bolji vid. Optimizirajući količinu svjetla koja dopire -do oka, Transitions smanjuje blještanje, umor i napetost oka. Eye Protect System - S Eye Protect Systemom ukomponiranim u leći dobivate svakodnevnu zaštitu od štetnog plavog svjetla i UV zraka. Xperio - Sa sunčanim lećama najbolje ste zaštićeni na otvorenom prostoru. Dostupne su u velikom rasponu boja, s polarizacijom i zrcalnim efektom. Postignite jasan vid, nemojte razmišljati samo o korekciji dioptrije, zaštitite oči od refleksije, prljavštine i ogrebotina za savršeno jasan vid. Gledajte svijet kao savršenu sliku. Crizal - Kombinirajte Crizal kako biste dobili cjelovito rješenje za vaš vid. Dorada koja poboljšava oštar vid i štiti vaše leće od neprijatelja vida. Optifog - Bez zamagljivanja čak i u ekstremnim uvjetima.


VARILUX

- je progresivna leća što znači da u sebi sadrži tri zone gledanja: blizinu, srednju udaljenost i daljinu, kroz koje gotovo neprimjetno prelazite. Essilor je izumio prvu progresivnu leću 1959.- Varilux. Od tada, kontinuiranim radom na inovacijama i novim tehnologijama osiguravamo maksimalnu udobnost vida - s potvrđenih 96% zadovoljnih Varilux korisnika. Ovdje istražite i odaberite Varilux dizajn prilagođen vama.

VARILUX X SERIES

Varilux X series je prva Varilux leća koja osigurava najprirodniji položaj tijela za svakodnevne aktivnosti.

VARILUX E SERIES

Varilux E series je progresivna leća dizajnirana za korekciju vida koja pruža stabilan i oštar vid od trenutka kada koristite svoje naočale.

VARILUX PHYSIO

Varilux Physio leće pružaju visoku rezoluciju vida

VARILUX COMFORT

Udoban, oštar vid od trenutka kada ih počnete nositi. Varilux Comfort pruža vam potpunu sigurnost u svakodnevnim situacijama.

VARILUX X SERIES

Varilux X series je prva Varilux leća koja osigurava najprirodniji položaj tijela za svakodnevne aktivnosti.


EYEZEN

- Eyezen Focus tehnologija nalazi se u donjem dijelu leće. Ona pomaže u lakšem fokusiranju predmeta za vrijeme korištenja digitalnih uređaja, smanjuje zamor oka i omogućava lakše čitanje sitnih znakova na ekranu. Nosiocu dopušta prirodniji položaj tijela za vrijeme korištenja digitalnih uređaja. Za vrijeme gledanja u pametni telefon, tablet ili prijenosno računalo koristimo vid na blizinu što nakon dugotrajnije uporabe može dovesti do neugodnog položaja tijela. Eyezen leće su dizajnirane na način da osiguravaju oštar vid s posebnim naglaskom na donji dio leće. Zbog toga će objekti koji gledamo kroz donji dio leće biti oštriji i jasniji, a položaj tijela prirodniji.


EYEDRIVE

- EyeDrive leće dizajnirane su na način da poboljšavaju vid na daljinu i srednju udaljenost. Vid za vrijeme dok vozite bit će oštriji tijekom cijelog dana. Važne informacije koje se nalaze u perifernoj zoni vida su oštrije, istovremeno pružaju jasan vid komandne ploče, za sigurnu vožnju. SIGURNOST U NOĆNOJ VOŽNJI! Svjetlo stvara puno više refleksije i odbljeska na vašim naočalama noću. Na cesti svjetlo dolazi iz različitih izvora: farovi automobila, semafori, ulične svjetiljke…Dodatna refleksija može utjecati na vaš vid i uzrok je neugodnosti u vožnji. EyeDrive leće su ultimativno rješenje za vožnju jer smanjuju refleksiju i pružaju udobnost.


TRANSITIONS

Transitions Light intelligent leće automatski se prilagođavaju promjenjivim svjetlosnim uvjetima za optimalnu udobnost vašeg vida i savršen stil. Osim toga, pomažu u zaštiti od štetnog UV i plavo-ljubičastog svjetla u zatvorenom i na otvorenom prostoru. Transitions je fotoosjetljiva naočalna leća koju preporučuju stručnjaci za vid širom svijeta. Bez obzira želite li naočale za svakodnevnu upotrebu, posebne naočale za vožnju ili moderan modni par koji će naglasiti vaš stil. TRANSITIONS® SIGNATURE® GEN8™, TRANSITIONS® XTRACTIVE® NEW GENERATION, TRANSITIONS® XTRACTIVE® POLARIZED™.

Svaka leća koju stvorimo kombinacija je više komplementarnih tehnologija koje korigiraju vaš vid, štite vaše oči od štetnog svjetla i poboljšavaju jasnoću vida. Opširnije pročitajte na poveznici - Zašto odabrati Essilor


Top