SOLEKO


Kompanija Soleko Spa je od 1975. godine lider u proizvodnji kontaktnih leća renomirane kvalitete, otopina za njegu i intraokularnih leća. Iznimno smo ponosni što diljem svijeta predstavljamo najbolji talijanski dizajn, kvalitetu i tehnologiju. Komapanija Soleko je čvrsto uvjerena u važnost istraživanja i, kako bi podržao svoje istraživanje, surađuje s najprestižnijim talijanskim i inozemnim sveučilištima u stvaranju novih inovativnih rješenja u svim područjima koja se tiču naših proizvoda. Soleko je jedina tvrtka u cijelom svijetu koja koristi biljne matične stanice u lećama i otopinama!

Ponosni smo posebno predstaviti vam dvije leće prema uspješnosti prodaje i ocjeni kvalitete naših kupaca:

1. Soleko SL55 - godišnje, meke, hidrogelne kontaktne leće visoke hidrofilnosti, male debljine i znatne udobnosti prikladne za osjetljive oči. Posebnost SL 55 kontaktnih leća je širok raspon dioptrije, koji se proteže od -25.00 dioptrije do +25.00 dioptrije, koji nam omogućuje široku primjenu. Dodatak specifičnosti kontaktnih leća SL 55 je zaštita od UV zraka.

2. QUEENS MONTHLY3 - hidrogelne kontaktne leće visoke hidrofilnosti, male debljine i znatne udobnosti prikladne za osjetljive oči. pakiranje od 3 leće

Od ostalih Soleko proizvoda Iz naše online webshop trgovine izdvajamo:Detaljnije informacije o svim proizvodima možete saznati na službenim stranicama kompanije Soleko.


Top